GDPR and Cookie Policy

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE(GDPR POLITICA DE COOKIE-URI

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta Politica de Confidentialitate inaintea utilizarii acestui website.

In Indocarpets noi respectam confidentialitatea datelor dvs. si de aceea noi, KOLT GLOBAL SRL, ne angajam sa protejam orice informatii care identifica sau pot contribui la identificarea unei persoane fizice (“date cu caracter personal”), pe care le colectam, le prelucram si/sau la care avem acces.

Modul in care sunt colectate, procesate si partajate informatiile cu caracter personal depinde de scopurile si temeiurile legale in baza carora se face colectarea si prelucrarea lor, precum si de consimtamantul specific acordat in acest sens de catre dumneavoastra.

Acest website, www.indocarpets.com, este furnizat si administrat de KOLT GLOBAL SRL, cu sediul social in localiatatea Bucsani, judetul Damabovita.

Prin intermediul acestei Politici de Confidentialitate vrem sa ne asiguram ca aveti acces la o informare adecvata cu privire la colectarea si procesarea datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv a acelor informatii asupra carora avem obligatia sa va informam, asa cum prevad reglementarile in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal, incluzand EU Regulation No. 2016/679 The General Data Protection Regulation (“GDPR”).

Aceasta Politica de Confidentialitate poate fi completata cu alte informatii furnizate de catre noi precum si cu alti termeni si conditii care se aplica in acest website sau fata de care v-ati dat consimtamantul prin interactionarea cu noi .

Comentariile si observatiile dumneavoastra sunt intotdeauna binevenite.

1. Datele noastre de contact

Operatorul de date cu caracter personal la care se face referire in acest document este KOLT GLOBAL SRL,cu domiciliul fiscal in Strada Linia Bradului nr. 676, Bucsani, Judetul DambovitaRomania, cu exceptia cazurilor in care este specificat altfel va rugam sa parcurgeti sectiunile urmatoare pentru a afla mai multe informatii despre modalitatile prin care ne puteti contacta.

1.1. Identitatea procesatorului

Cu exceptia cazului in care se specifica altfel, entitatea legala responsabila pentru colectarea si procesarea datelor dvs. cu caracter personal conform acestei Politici de Confidentialitate este:

KOLT GLOBAL SRL

Adresa: -Sediu social: Localitatea Bucsani, str Linia Bradului,nr. 676,judetul Dambovita,Romania

Telefon: - 0736411022

- 0738161609

E-mail: contact@indocarpets.com

KOLT GLOBAL SRL este responsabila in fata autoritatilor competente si in raport cu persoanele vizate in toate spetele care decurg din prelucrarea de catre operator a datelor cu caracter personal.

1.2. Datele noastre de contact

Daca aveti orice fel de intrebari sau daca doriti sa intrati in legatura cu noi, va rugam sa ne contactati prin intermediul serviciului nostru de Relatii Clienti, la nr. de telefon0736411022 / 0738161609 sau E-mail support@indocarpets.com

2. Cum prelucram cookie-uri si date cu caracter personal

- Politica de Cookie-uri

Site-ul www.indocarpets.com utilizeaza cookie-uri.

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea "cookie”-urilor utilizate de site-ul indocarpets.com.

Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile care urmează:
 

Adresa sitului web este: http://www.indocarpets.com

Indocarpets.com colectează minimum de date posibil necesar funcționării siteu-lui.

Din 25 mai 2018 indocarpets.com respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostrum va rugăm să alocati timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie și al Politicii de confidențialitate.
 

Informații generale

Putem colecta informații folosind cookies, atunci când utilizați oricare dintre serviciile noastre pe www.indocarpets.com. Aceste informații sunt folosite pentru a vă oferi un serviciu personalizat și astfel să putem îmbunătăți continuu produsele noastre.

Informațiile pe care le colectăm folosind cookies nu vor fi vreodată vândute sau dezvăluite către terți.

Ce sunt cookies-urile?

Cookies-urile sunt fișiere ce conțin numere și litere care sunt stocate în browser-ul unui utilizator atunci când vizitează un website. Atunci când un utilizator se întoarce la website-ul inițial, browser-ul trimite aceste fișiere înapoi, iar acestea permit afișarea pe ecran a unui conținut personalizat.

Cum utilizează indocarpets.com aceste cookies?

Folosim cookies de sesiune pe durata vizitei dvs. și cookies persistente pentru vizite repetate pentru a îndeplini două funcții principale:

  • Pentru a vă oferi o experiență personalizată

  • Pentru a le utiliza în scopuri analitice

Pentru o experiență personalizată - aceste cookies-uri esențiale ne permit să vă diferențiem de alți utilizatori de pe site-ul nostru și vă permit să interacționați cu mai multe funcții de pe site-ul nostru. Spre exemplu, următoarele funcții de bazează pe cookies:

  • Reținerea țării și setărilor de limbă

  • Selectarea produselor favorite

  • Vizualizarea listei de istoric care arată căutările precedente și paginile specifice pe care deja le-ați vizualizat

  • Logarea pe website

Utilizarea în scopuri analitice - cookies-urile analitice ne pot ajuta să îmbunătățim site-ul nostru prin urmărirea anonimă a link-urilor și funcțiilor utilizate în mod frecvent. Aceste informații sunt folosite pentru a crea statistici anonime si agregate pe care le folosim pentru a identifica zonele problematice și de succes ale site-ului nostru. Aceste module cookies joacă un rol important în asigurarea continuă a unei experiențe optime pe site-ul nostru.
 

Ce fel cookie-uri folosim?

  1. Cookie-uri analitice

SC KOLT GLOBAL SRL foloseste cookie-uri Google Analytics. Aceste cookie-uri permit măsurarea și analizarea modului în care utilizatorii navighează site-ul. Aceste informații permit SC KOLT GLOBAL S.R.L. să-și îmbunătățească în permanență serviciile și experiența utilizatorilor site-ului. Pentru informații suplimentare, consultati pagina de confidențialitate Google Analytics:

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

   b) Cookie-uri preferențiale

Ori de câte ori utilizatorii navighează pe site-ul web, site-ul își va aminti preferințele lor (limba preferată). Datorită acestor cookie-uri, putem să oferim utilizatorilor o experiență de navigare mai simplă, mai convenabilă și personalizată.

Atunci cand interactionati cu noi vom colecta date cu caracter personal despre dvs. si le vom folosi in diverse scopuri, cum ar fi gestionarea acestui website, pentru a va permite sa utilizati serviciile noastre, inclusiv magazinul nostru online, pentru a va facilita abonarea la Newsletter si/sau crearea unui cont in sistemul nostru, pentru a va permite sa contactati serviciul nostru de Relatii Clienti etc. Folosim de asemenea datele dvs. cu caracter personal pentru a analiza si evalua interesele si preferintele personale, pentru a personaliza experienta dvs. pe site si pentru a ne imbunatati serviciile si a va oferi servicii adecvate intereselor si preferintelor dvs.

Daca vi se solicita sa furnizati informatii, este optional pentru dvs. sa divulgati astfel de informatii. Cu toate acestea, informatiile pot fi necesare din considerente legale, contractuale sau operationale. Noi vom indica intotdeauna in mod clar daca informatiile sunt obligatorii. In cazul in care alegeti sa nu divulgati informatiile pe care noi le consideram obligatorii, ca o consecinta la acest fapt este posibil ca noi sa nu va putem furniza serviciile pe care le-ati solicitat (de exemplu, abonarea la newsletter, crearea unui cont sau efectuarea unei achizitii prin intermediul magazinului nostru online).

Pentru a ne ajuta sa personalizam si sa imbunatatim permanent serviciile si comunicarea cu dvs., spre exemplu prin intemediul newsletterelor noastre, va putem solicita ocazional informatii despre interesele dvs. personale, datele demografice sau experienta dvs. cu privire la produsele si serviciile noastre. Aceaste informatii suplimentare sunt intotdeauna optionale, insa apreciem sprijinul acordat in furnizarea acestora.

Modul in care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal depinde de modul in care interactionati cu noi si de serviciile pe care le solicitati.

Pentru protejarea datelor cu caracter personal aflate in custodia si sub controlul nostru am implementat ceea ce consideram noi ca sunt masuri de securitate tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea acestor date cu caracter personal, atat impotriva procesarii neautorizate sau ilegale a acestora, cat si impotriva pierderii, distrugerii sau deteriorarii lor accidentale.
 

2.1. Atunci cand sunteti abonat(a) la newsletter.

Aveti posibilitatea sa va abonati pentru a primi informatii prin e-mail si mesaje text (SMS) ("Newsletter") despre serviciile, concursurile si promotiile oferite de Indocarpets.com(covoare, traverse,etc).

Va vom trimite doar newslettere si alte materiale de marketing numai daca v-ati dat consimtamantul in mod specific pentru a primi aceste newslettere de la noi.

Daca va abonati pentru a primi newsletter din website-ul nostru, vi se va cere sa furnizati anumite informatii esentiale despre dvs. Informatiile personale obligatorii includ numele si prenumele, precum si adresa dvs. de e-mail ("Datele de abonare la newsletter"), care vor fi utilizate in scopul inregistrarii dvs., pentru a verifica valabilitatea adresei dvs. de e-mail si pentru furnizarea catre dvs. a unor newslettere relevante. Nu va putem abona la newslettere decat daca ne furnizati informatiile obligatorii.

De asemenea, va putem oferi posibilitatea de a ne furniza si alte date suplimentare decat datele pe care le-am indicat in mod clar ca fiind obligatorii, cum ar fi sexul si numarul de telefon. Este alegerea dumneavoastra daca ne furnizati aceste date aditionale. Daca ne oferiti date suplimentare, acestea ne vor ajuta sa ne imbunatatim serviciile si ofertele.
 

Temeiul legal pentru trimiterea newsletterelor este GDPR art. 6 (1) a), si anume consimtamantul pe care vi l-ati dat atunci cand v-ati abonat la newsletterele noastre.

Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul acordat pentru primirea newsletterelor si sa va dezabonati de la o lista de e-mail sau SMS urmand instructiunile din orice e-mail, SMS sau alta comunicare pe care o primiti de la noi. In acest sens va rugam sa consultati si drepturile dumneavoastra la retragerea consimtamintelor si dezabonarea.

Newsletterele noastre contin asa-numitii pixeli de urmarire. Un pixel de urmarire este un element grafic miniatural incorporat in astfel de e-mail-uri, care sunt trimise in format HTML pentru a permite inregistrarea si analizarea log-urilor (fisierelor jurnal). Aceasta permite o analiza statistica a succesului sau esecului campaniilor de marketing online. Pe baza pixelului de urmarire incorporat este posibil sa vedem daca si cand un e-mail a fost deschis de catre destinatar, precum si ce link-uri din e-mail au fost accesate de catre acesta ("Newsletter-Tracking Data"). Aceste date de urmarire a newsletterelor sunt utilizate de noi pentru a efectua cercetari de marketing generale si pentru a optimiza distribuirea si utilizarea acestor newslettere. Baza legala pentru aceasta este GDPR. 6 (1) f) si anume interesul nostru legitimin ce priveste intelegerea comportamentului si intereselor clientilor si asigurarea unui marketing eficient si a unei promovari eficiente a produselor si serviciilor Indocarpets.

Vom folosi de asemenea datele de abonare la newslettere, datele suplimentare si datele de urmarire a newsletterelor pentru a efectua cercetari de marketing generale si pentru a ne adapta sau imbunatati site-urile si ofertele noastre de servicii. Putem, de asemenea, sa corelam aceste date la alte informatii cu caracter personal despre dvs. in scopul realizarii profilurilor de marketing, pentru a putea personaliza experientele dvs. de pe site, pentru a adapta continutul viitoarelor Newslettere, pentru a va satisface mai bine interesele si pentru a va oferi oferte personalizate.
 

2.2. Atunci cand detineti Contul meu indocarpets.com

Daca ati creat Contul meu indocarpets .com in sistemul nostru vi se va solicita sa furnizati anumite informatii de baza pentru crearea si utilizarea acestui cont. Datele personale obligatorii includ numele si prenumele, sexul, adresa de e-mail si parola ("Datele de inregistrare a contului"). Scopul este acela de a crea Contul meu indocarpets.com si de a il pune la dispozitia dumneavoastra. Daca nu ne furnizati informatiile obligatorii, crearea si utilizarea contului este imposibila.
 

Inregistrarea utilizand Facebook:

Daca v-ati inregistrat utilizand contul dvs. Facebook, ne-ati oferit in acelasi timp accesul pentru colectarea si utilizarea informatiilor de pe Facebook, cum ar fi e-mailul, parola, prenumele, tara, limba si alte informatii continute in profilul dvs. public Facebook, inclusiv paginile, videoclipurile, alte tipuri de continut sau anunturi care va plac, pe care le partajati, vedeti sau pe care faceti click. Informatiile din profilul de pe Facebook vor fi utilizate pentru inregistrarea solicitata, pentru conectarea la contul dvs., sau pentru a va personaliza si imbunatati experienta pe site si ofertele de servicii, incluiv cele pe care noi vi le adresam in mod direct. Daca doriti sa restrictionati volumul de informatii pe care le putem accesa, va recomandam in mod deosebit sa va actualizati setarile de confidentialitate in profilul dvs. de pe Facebook.

De asemenea, va rugam sa retineti faptul ca Facebook poate colecta informatii despre dvs. atunci cand folositi contul dvs. Facebook pentru autentificare.
 

Inregistrarea utilizand Google:

Daca v-ati inregistrat utilizand contul dvs. Google, in acelasi timp ne-ati oferit accesul pentru a colecta si utiliza informatiile de la Google, cum ar fi e-mailul, parola, prenumele, tara, limba si alte informatii despre contul Google pentru vizualizarea carora v-ati dat acordul. Informatiile din contul Google vor fi utilizate pentru inscrierea solicitata, pentru conectarea la contul dvs., sau pentru a va personaliza si imbunatati experienta pe site si ofertele de servicii, inclusiv cele pe care noi vi le adresam in mod direct. Daca doriti sa restrictionati volumul de informatii pe care noi le putem accesa, va recomandam in mod deosebit sa actualizati setarile de confidentialitate din contul dvs. Google.

De asemenea, va rugam sa retineti faptul ca Google poate colecta informatii despre dvs. atunci cand folositi contul dvs. Google pentru autentificare.

In mod aditional, va putem oferi posibilitatea sa ne furnizati date suplimentare, altele decat cele pe care le-am desemnat in mod clar ca fiind obligatorii. Aceste date suplimentare pot include: varsta, data nasterii, informatii despre membrii familiei,adresa de facturare, adresa de livrare, precum si alte informatii demografice sau informatii despre interesele si preferintele dvs. in materie de achizitii. De asemenea, va putem oferi posibilitatea sa ne furnizati date cu caracter personal despre alte persoane (de exemplu informatii despre copii, sot / sotie, prieteni etc.). Daca ne furnizati informatii cu caracter personal despre alte persoane, garantati implicit faptul ca ati informat aceste persoane cu privire la transmiterea datelor si faptul ca ati obtinut in prealabil consimtamantul acestor persoane in ce priveste prelucrarea de catre noi a acestor date, in conformitate cu aceasta Politica de Confidentialitate. Este alegerea dumneavoastra daca ne furnizati aceste date aditionale.

Puteti utiliza Contul meu indocarpets.com pentru a va gestiona datele din cont, precum si pentru a ne furniza date suplimentare, ceea ce ne va ajuta sa imbunatatim serviciile si ofertele noastre. De asemenea, veti avea acces la anumite date tranzactionale despre achizitiile dvs. anterioare, retururi, etc.

Va recomandam sa va actualizati cat mai frecvent datele din Contul meu indocarpets.com

Pentru a va oferi un nivel sporit de securitate online, accesul la datele dvs. cu caracter personal in anumite sectiuni din website-urile noastre poate fi protejat cu o parola pe care ati selectat-o personal. Va recomandam in mod deosebit sa nu divulgati parola nimanui. Nu va vom cere niciodata parola in nici o comunicare nesolicitata.

Temeiul legal pentru procesarea descrisa mai sus in aceasta sectiune este GDPR art. 6 (1) a) si anume consimtamantul pe care vi l-ati dat in momentul crearii contului.

Puteti gestiona sau sterge Contul meu indocarpets.com prin autentificarea in cont si accesarea optiunilor de administrare aferente.

Noi putem utiliza informatiile dvs. cu caracter personal in scopul efectuarii unor studii si analize generale de piata, pentru a imbunatati experienta de utilizare a website-ului si pentru personalizarea ofertelor noastre de servicii. Putem, de asemenea, sa corelam datele dvs. din Contul meu indocarpets.com cu alte date personale asociate dvs., pentru realizarea unui profil in scopuri de marketing, pentru a putea personaliza experienta dvs. pe site si pentru a va oferi oferte personalizate (de exemplu, vouchere speciale pentru ziua de nastere, oferte in magazinul indocarpets.com vizitat in mod frecvent, etc.).

Nu va vom folosi adresa e-mail si telefonul etc. pentru a va trimite Newslettere, cu exceptia cazului in care v-ati dat consimtamantul specific pentru a primi astfel de Newslettere.

2.4. Atunci cand accesati magazinul nostru online www.indocarpets.com

Va oferim posibilitatea de a achizitiona produse indocarpets prin magazinul nostru online. Achizitiile din magazinul online www.indocarpets.com sunt facute de la KOLT GLOBAL SRL. Noi detinem controlul in ce priveste prelucrarea informatiilor cu caracter personal asociate cu utilizarea magazinului nostru online.
 

Procesarea comenzilor:

Daca initiati sau urmati pasii pentru efectuarea unei achizitii pe acest site , informatiile cu caracter personal, inclusiv numele, adresa de e-mail, adresa de expediere si de facturare, detaliile elementelor achizitionate si alte informatii necesare vor fi procesate in scopul finalizarii achizitiei si a livrarii produselor achizitionate catre dvs. ("Date tranzactionale online"). Temeiul legal pentru prelucrarea acestor informatii este GDPR. art 6 alin. (1) lit. b), si anume faptul ca prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care sunteti parte sau pentru a lua masuri la cererea dumneavoastra inainte de a incheia un contract.
 

Procesarea platilor:

In scopul procesarii platilor pe acest website, am integrat componente de plata online,catre un furnizor de servicii de plata online.Cand ati selectat metoda de plata relevanta noi transferam automat informatiile dvs. cu caracter personal catre Furnizorul de servicii de plata online, acest lucru fiind necesar pentru procesarea platilor. Datele vor fi, de asemenea, folosite pentru prevenirea fraudelor.

Informatiile cu caracter personal transmise Furnizorului de servicii de plata online includ: numele, prenumele, adresa de expediere si de facturare, datele tranzactiei, adresa de e-mail, adresa IP, numarul de telefon, precum si alte date necesare procesarii platilor. Veti furniza detaliile cardului dvs. de credit direct la Furnizorul de servicii de plata online, care apoi va transfera in continuare datele necesare agentiilor de carduri de credit relevante pentru verificarea identitatii si a bonitatii si pentru lichidarea platilor. Baza legala pentru aceasta procesare este GDPR. Art. 6 alin. (1) lit. b), si anume faptul ca prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care sunteti parte sau pentru a lua masuri la cererea dvs. inainte de a incheia un contract.
 

Verificarea automata a tentativelor de frauda:

Daca efectuati o comanda prin magazinul nostru online, efectuam controale automate de detectare a tentativelor de frauda pentru a minimiza riscul de a fi expusi la comportamente frauduloase si la utilizarea necorespunzatoare a cardurilor de credit etc. In acest scop, folosim informatiile cu caracter personal, inclusiv numele dvs. ,mail-ul, adresa de livrare, adresa de facturare, numarul cardului de credit, data de expirare, codul de securitate si comportamentul de cumparare pentru luarea automata a deciziilor fara interventia umana pentru a determina daca exista riscul de a fi expusi comportamentelor frauduloase si a utilizarii abuzive a cardurilor de credit etc. Daca suspectam comportamente frauduloase, achizitia nu va fi finalizata. In cazul in care observati ca achizitia a fost respinsa si doriti sa contestati acest lucru, va rugam sa contactati Serviciul Clienti. Temeiul legal pentru aceasta prelucrare este GDPR. Art. 6 (1) f) interesul nostru legitim, si anume prevenirea si protejarea noastra si a tertilor impotriva fraudei, a utilizarii abuzive a serviciilor si a spalarii banilor.
 

Procesarea retururilor:

Daca ne returnati orice articol achizitionat de la noi, vom prelucra informatiile dvs. cu caracter personal, inclusiv datele tranzactionale online necesare in scopul procesarii solicitarii dvs. de retur si a rambursarii sumei de bani aferente. Baza legala pentru aceasta este GDPR. Art. 6 alin. (1) lit. b), si anume faptul ca prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care sunteti parte si a GDPR. 6 (1) f) interesul nostru legitim, si anume acela de a furniza servicii pentru clienti.

De asemenea, folosim datele dvs. din tranzactiile online, din cosurile de cumparaturi abandonate, din retururi, etc. pentru realizarea unor studii generale de marketing, cu scopul de a imbunatati website-urile noastre si de a personaliza ofertele noastre de servicii. Putem, de asemenea, sa corelam aceste date cu alte date cu caracter personal despre dvs. pentru realizarea unui profil in scopuri de marketing, pentru a putea personaliza experientele dvs. de pe site si pentru a va oferi oferte personalizate. Nu vom folosi e-mail-ul pentru a va trimite newslettere sau alte materiale de marketing, cu exceptia cazului in care v-ati inscris in mod special pentru a primi aceste newslettere.

Cand detineti Contul meu indocarpets.com magazinul Indocarpets poate inregistra informatii despre vizita dvs., cum ar fi data vizitei, detalii despre cumparaturi, returnari etc. ("Date tranzactionale offline"). Baza juridica pentru procesarea descrisa in aceasta sectiune este GDPR art. 6 (1) a) si anume acordul pe care l-ati acordat in momentul crearii contului.

Cand sunteti abonat(a) pentru a primi Newslettere: -Daca v-ati abonat pentru a primi Newslettere si ati ales sa va declinati identitatea in Magazinul INDOCARPETS spre exemplu prin furnizarea numelui dvs, a adresei dvs. e-mail sau a numarului de telefon, atunci Magazinul Indocarpets poate inregistra in numele dvs informatii cu privire la vizita dvs., cum ar fi detalii despre achizitii, retururi, etc.

Atunci cand ne contactati prin intermediul unui operator al serviciului de Relatii Clienti sau ne adresati un e-mail cu observatii si intrebari noi vom stoca si vom procesa aceste informatii pentru a putea da curs solicitarii dvs.. Este posibil sa va fie solicitate informatii suplimentare care va identifica, precum numele, adresa e-mail, numarul de telefon si tara, acestea fiind necesare pentru a putea rezolva solicitarile dvs. etc.. De asemenea este posibil sa va solicitam si alte informatii care pot fi necesare pentru a da curs cererii formulate de dvs.. Pentru dvs. este intotdeauna optional ce informatii alegeti sa ne furnizati. Totusi va rugam sa retineti faptul ca, in situatiile in care nu avem suficiente informatii pentru procesarea solicitarii, una din consecinte poate fi aceea ca noi nu vom putea da curs cererii dvs.. Cadrul legal pentru procesarea acestor informatii este GDPR art. 6(1) f) si anume interesul nostru legitim in ce priveste furnizarea serviciilor catre clienti, intelegerea comportamentului si a intereselor clientilor, precum si stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale.
 

Dreptul la accesarea datelor

Aveti dreptul de a obtine confirmarea ca datele dvs. cu caracter personal sunt sau nu procesate de catre noi. In plus, aveti dreptul sa obtineti informatii mai detaliate in ce priveste datele personale stocate si in ce priveste procesarea lor de catre noi si, in anumite circumstante, aveti dreptul sa obtineti o copie a acestor date personale.
 

Dreptul la rectificarea datelor

Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor personale incorecte si, tinand cont de scopul in care ele sunt procesate, sa solicitati completarea datelor personale care lipsesc.

Dreptul la stergerea datelor

In anumite cazuri aveti dreptul la stergerea datelor dvs. cu caracter personal fara intarzieri nejustificate. Aceste circumstante includ: 1) atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau procesate; 2) atunci cand va retrageti consimtamantul pentru procesarea pe baza de consimtamant; 3) atunci cand procesarea este in scopuri de marketing direct, si 4) atunci cand datele personale au fost procesate fara respectarea legislatiei in vigoare. Totusi, exista anumite derogari generale de la dreptul de stergere a datelor. Aceste derogari generale includ cazurile in care procesarea este necesara: a) pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare si informare; b) pentru indeplinirea obligatiilor legale sau;

c) pentru stabilirea, exercitarea si apararea revendicarilor legale.
 

Dreptul la restrictionarea procesarii

In anumite cazuri aveti dreptul la restrictionarea procesarii datelor dvs. cu caracter personal. Acolo unde procesarea a fost restrictionata, noi putem continua sa stocam datele dvs. cu caracter personal. Altfel, noi le vom procesa numai atunci cand: a) avem consimtamantul dvs.; b) sunt necesare pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale; c) sunt necesare pentru protejarea drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice, sau d) din considerente importante care vizeaza interesul public.
 

Dreptul la portabilitatea datelor

In masura in care cadrul legal pentru procesare este reprezentat de consimtamantul dvs. si aceasta procesare este realizata prin mijloace automatizate, aveti dreptul sa obtineti datele dvs. cu caracter personal intr-un format structurat, folosit in mod uzual si compatibil cu dispozitivele de citire generice. Totusi, acest drept nu se aplica acolo unde exercitarea lui ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altora.
 

Dreptul la obiectie

Aveti dreptul sa obiectati cu privire la procesarea datelor dvs. cu caracter personal din considerente specifice situatiei dvs. individuale, dar numai in masura in care temeiul legal pentru procesare e acela ca procesarea este necesara: a) pentru desfasurarea unei actiuni in interesul public sau in exercitiul oricarei autoritati oficiale investite in KOLT GLOBAL SRL sau; b) in scopul intereselor legitime urmarite de catre noi sau de catre o entitate terta. Intr-un astfel de caz noi vom inceta procesarea datelor personale, cu exceptia situatiei cand putem demonstra considerente legitime convingatoare pentru procesare care au precedenta in raport cu interesele, drepturile si libertatile dvs., sau atunci cand procesarea are ca scop stabilirea, exercitarea si apararea revendicarilor legale.

Aveti de asemenea dreptul sa obiectati cu privire la procesarea de catre noi a datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing direct (inclusiv pentru realizarea profilurilor pentru marketing direct). Daca formulati o astfel de obiectie, noi vom inceta procesarea datelor dvs. cu caracter personal in acest scop.
 

Dreptul la retragerea consimtamantului

In masura in care temeiul legal pentru procesarea datelor decurge din consimtamantul dvs., aveti dreptul sa va retrageti in orice moment din acel consimtamant.

In cazul in care va retrageti consimtamantul acordat, noi vom inceta procesarea datelor dvs. cu caracter personal, in afara cazurilor si in masura in care continuarea procesarii este permisa sau obligatorie in conformitate cu reglementarile de protectie a datelor in vigoare sau cu alte legi si reglementari care se aplica in acest context. Retragerea de catre dvs. a consimtamantul acordat nu va afecta sub nici o forma temeiul legal in baza caruia s-a facut procesarea inainte de retragerea consimtamantului.

Daca va abtineti de la furnizarea consimtamintelor necesare sau, daca va retrageti ulterior din aceste consimtaminte, acest lucru poate avea ca o consecinta faptul ca nu veti mai putea beneficia de o parte din oferta de servicii furnizate de noi.
 

Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere a protectiei datelor

Aveti dreptul sa inregistrati oricand o plangere la autoritatea locala de supraveghere a protectiei datelor. Autoritatea de supraveghere a protectiei datelor in Romania este:
 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bld. General Gheorghe Magheru 28-30, 010336, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Telefon: +40318059211

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Website: www.dataprotection.ro

Facem tot posibilul sa ne asiguram ca va protejam datele dvs. cu caracter personal, sa va informam despre modul in care procesam datele dvs. cu caracter personal si sa ne conformam cu reglementarile de protectie a datelor in vigoare.

Va puteti retrage oricand consimtamantul cu privire la primirea newsletterelor etc. si va puteti dezabona de la o lista de e-mail urmand instructiunile din orice e-mail sau comunicare primita de la noi.

Daca ati creat un cont in sistemul noastru va puteti gestiona sau sterge contul dvs. prin intermediul autentificarii in cont, urmata de accesarea optiunilor de administrare aferente.
 

Link-uri catre alte website-uri

Noi putem furniza link-uri catre website-uri gestionate de terti. Aceste website-uri conexe nu se afla sub controlul nostru si, prin urmare, nu ne putem asuma responsabilitatea sau obligatiile care decurg din activitatea entitatilor terte la care fac trimitere website-urile noastre. Inainte sa va divulgati datele dvs. cu caracter personal in orice alt website, va recomandam sa examinati termenii si conditiile pentru utilizarea acelui website precum si politicile de confidentialitate aferente lui.

Modificari la prezenta Politica de Confidentialitate

Ne rezervam dreptul ca, in mod unilateral, sa adaugam, sa modificam sau sa eliminam in viitor portiuni din aceasta Politica de Confidentialitate pentru a ne asigura ca informatiile continute furnizeaza o informare relevanta si adecvata cu privire la colectarea si prelucrate de catre noi a datelor dvs. cu caracter personal.

Aceasta Politica de Confidentialitate poate fi suplimentata atat prin intermediul altor informatii primite de la noi cat si prin intermediul altor termeni si conditii aplicabile acestui website .

Puteti gasi oricand versiunea actualizata a Politicii noastre de Confidentialitate pe www.indocarpets.com

Daca v-ati dat consimtamantul sa primiti newslettere si alte notificari din partea noastra, va vom informa in mod direct in legatura cu orice actualizari la prezenta Politica de Confidentialitate prin e-mail.